Inschrijving

privacy: We noteren uw naam en contactgegevens als bezoeker van de Week van de Thuislozenzorg. Zo kunnen we u de gemaakte afspraak doorsturen, een herinnering sturen en u op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen in het programma. Deze gegevens worden bijgehouden tot de volgende editie van de Week van de Thuislozenzorg zodat we de deelnemers van de vorige editie kunnen uitnodigen om opnieuw deel te nemen. Met uw inschrijving stelt u zich akkoord met onze privacy policy (www.weekvandethuislozenzorg.be/privacy.php).


ja
nee

Hieronder vindt u het programma van de organisaties die hun deuren opstellen. U kunt één of meerdere bezoekmomenten selecteren door op de velden in de kalender te klikken. U kan uw keuze ongedaan maken door opnieuw op het gekozen bezoekmoment te klikken.

Let op: als u de pagina ververst, gaat de inschrijving verloren. Voor meer informatie klikt u op de naam van de dienst, het adres en/of de weblink.

De infosessies zijn gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht.

Voor een correcte organisatie vragen wij u om ons zo spoedig mogelijk telefonisch of per e-mail te verwittigen wanneer u verhinderd bent. Voor annuleringen en alle andere praktische vragen kunt u contact opnemen met Lise Haguinet (info@federationbicofederatie.be - 02 513 58 76).

Gelieve uitsluitend contact met de diensten zelf op te nemen indien u een annulering tijdens de thuislozenweek wilt doorgeven.


10